✔ Unieke locatie aan de Amstelveense Poel
✔ Brede keus aan activiteiten
✔ Enige drijvende buitenzwembad van Nederland

Voor de leukste activiteiten kom je naar de locatie van Poel’s Up in Amstelveen. Op onze locatie verzorgen wij verschillende activiteiten voor jong en oud! We zijn gevestigd aan De Poel van Amstelveen, vlak bij het Amsterdamse Bos, wat ons een heerlijke locatie maakt voor diverse activiteiten. Met ons drijvende zwembad en De Poel geniet je van zwemmen en suppen tot bootcamps en kruidentochten voor de kinderen.

Foto Sup

Diverse activiteiten in Amstelveen om te organiseren

Of het nu gaat om een spetterend kinderfeestje aan het zwembad, een BBQ voor het jaarlijkse bedrijfsfeest of een trouwfeest, op onze activiteiten locatie in Amstelveen zijn diverse mogelijkheden. Onze intieme en toch ruimtelijke locatie in Amstelveen heeft plek voor meer dan 100 gasten. Maar ook voor kleinere aantallen blijft de sfeer van de ruimte erg intiem. Dat maakt ons zo’n unieke locatie voor activiteiten in Amstelveen! Niet alleen dat, maar ook het uitzicht vanuit de bar over De Poel en op de kerktoren van Bovenkerk is fenomenaal.

Reserveer nu je favoriete activiteit

Ga jij suppen, zwemmen, bootcampen of genieten van een wijn- of bierproeverij? Op onze locatie is alles mogelijk! Of je nu houdt van actieve activiteiten of gewoon wilt genieten van heerlijk eten en drinken; wij zijn een ware expert in het organiseren van feesten en partijen in combinatie met geweldige activiteiten op onze locatie in Amstelveen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een activiteit? Of wil je een groot feest door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op via 020-3090344 of door een e-mail te sturen naar info@poelsup.nl.