✔ Unieke locatie aan de Amstelveense Poel
✔ Brede keus aan activiteiten
✔ Enige drijvende buitenzwembad van Nederland

Bij Poel’s Up geniet je van een fantastisch barbecue arrangement terwijl je uitkijkt over De Poel van Amstelveen. Onze unieke en intieme locatie heeft ruimte voor wel 150 mensen. Wil jij een BBQ houden voor je familiefeest in Amstelveen? Bij ons is het mogelijk! De BBQ is elke donderdag tot en met zondag van 17.30 tot 21.00 uur, maar in overleg zijn er ook gepersonaliseerde arrangementen mogelijk.

Feesten en Partijen
IMG_7825

Geniet van een heerlijk barbecue arrangement in Amstelveen

Bij een BBQ-arrangement van Poel’s Up in Amstelveen mag lekker vlees natuurlijk niet ontbreken. We leggen diverse stukken vlees op de barbecue. Zo eet je bijvoorbeeld kippendij zonder bot, Australische steak, hotdogs en hamburgers van 100% rundvlees op onze BBQ-events. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vegaburger of vegaschijf te krijgen in plaats van vlees. Bij het BBQ-arrangement in Amstelveen geniet je daarnaast van heerlijke bijgerechten, zoals meloensalade met feta, aardappelsalade met verse lente-ui en appel, frieten, versgebakken brood met huisgemaakte aioli en knoflookboter. Tijdens het barbecue arrangement is de toegang tot het drijvende zwembad, dat drijft op De Poel van Amstelveen, inbegrepen! Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen.

Combineer het barbecueën met een andere activiteit

Wil je een geweldig kinderfeestje organiseren? Dan is het een super idee om ons BBQ-arrangement te combineren met een actieve activiteit zoals suppen in Amstelveen. Maar ook voor een familiefeest, teamuitje of andere gelegenheid is het leuk om naast het barbecueën tevens een andere activiteit te ondernemen. Heb je vragen over de mogelijke combinaties of wil je een BBQ-arrangement doen bij ons in Amstelveen? Reserveer direct via de website of neem contact met ons op via 020-3090344 of door een e-mail te sturen naar info@poelsup.nl.

DSC_0801