✔ Unieke locatie aan de Amstelveense Poel
✔ Brede keus aan activiteiten
✔ Enige drijvende buitenzwembad van Nederland

Gezellig met je partner, vrienden of collega’s genieten van een overheerlijke BBQ doe je tijdens één van de BBQ-events van Poel’s Up in Amstelveen. Tijdens onze BBQ-events in Amstelveen geniet je van overheerlijk vlees op de barbecue. Zo serveren we onder andere kippendij zonder bot, Australische steak, hotdogs en hamburgers van 100% rundvlees. Natuurlijk is er ook voor vegetariërs meer dan genoeg keuze. De BBQ-events vinden elke donderdag tot en met zondag van 17.30 tot 21.00 uur plaats. Kom jij ook?

Feesten en Partijen
IMG_7825

Een unieke locatie voor BBQ-events in Amstelveen

Poel’s Up is gelegen aan de Amstelveense Poel, naast het raadhuis en met een uitzicht op de kerktoren van Bovenkerk. Vanaf de bar met het aangrenzende drijvende zwembad heb je een prachtig uitzicht over de gehele Poel. We hebben een locatie die geschikt is voor wel 150 mensen, maar toch zorgen we altijd voor een intieme sfeer. Ook tijdens onze barbecue arrangementen! Dit alles maakt onze locatie in Amstelveen uniek en erg geschikt voor geweldige BBQ-events.

Reserveer direct via onze website

Wil je graag één van onze geweldige BBQ-events op onze locatie in Amstelveen meemaken? Reserveer dan via de website of neem contact met ons op. We zijn te bereiken via 020-3090344 of door een e-mail te sturen naar info@poelsup.nl. Bij vragen of voor meer informatie kun je ook gerust contact met ons opnemen.

DSC_0801