Wil jij een bedrijfsfeest, zakelijke borrel, teambuildings- of afdelingsuitje in Amstelveen organiseren? Bij Poel’s Up bieden we de gelegenheid om op een unieke locatie in Amstelveen een passend bedrijfsfeest of een evenement te organiseren, bijvoorbeeld een BBQ. Van kleine lunches tot grotere bedrijfsfeesten: we bieden de faciliteiten om er een geslaagde bijeenkomst van te maken.

 

Een bedrijfsfeest BBQ organiseren in Amstelveen

Een bedrijfsfeest met een BBQ in Amstelveen organiseren wij voor groepen van 25 tot 150 personen. We bieden tijdens dit bedrijfsfeest in Amstelveen een standaard BBQ aan, maar kunnen de catering ook geheel op maat aanbieden. Daarnaast is het mogelijk om het bedrijfsfeest met een borrel en BBQ te combineren met een andere activiteit. Kies bijvoorbeeld voor suppen of een bootcamp in het Amsterdamse Bos vlak bij Amstelveen. Om de arrangementen te combineren, is er een minimumaantal van 10 personen en een maximumaantal van 60 personen.

 

Een unieke locatie met een intieme sfeer

Onze locatie is eenvoudig te bereiken en geschikt voor evenementen tot 150 personen. Daarbij regelen we natuurlijk ook het eten en drinken. We bieden passende catering op maat en we serveren het waar en wanneer je dat wilt. Heb je een voorkeur voor een simpele of juist een uitgebreide lunch? Of verwelkomen we het team met een borrel of BBQ? Alles is mogelijk. Tenslotte kunnen we bij jouw bedrijfsfeest of teamuitje ook originele activiteiten op en rond het terrein van Poel’s Up verzorgen. Wij bieden veel activiteiten zelf aan of werken samen met partners die gespecialiseerd zijn in teambuilding. Goed om te weten: we hebben goede wifi en parkeren is altijd gratis!

 

Vraag naar de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek

Met het zwembad waan je jezelf even in het buitenland bij Poel’s Up. Wil je je gasten verwelkomen met een funky cocktail en helemaal in een bepaald thema? Niet is ons te gek! We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Voor een prijsopgave, het aanvragen van een evenement of informatie stuur je een e-mail naar info@poelsup.nl. Bellen kan natuurlijk ook, hiervoor bereik je ons via 020-3090344.