✔ Unieke locatie aan de Amstelveense Poel
✔ Brede keus aan activiteiten
✔ Enige drijvende buitenzwembad van Nederland

Ben jij op zoek naar een geweldige locatie om samen met vrienden, familie of collega’s heerlijk te borrelen in Amstelveen? Bij Poel’s Up in Amstelveen is dit mogelijk! Hier geniet je aan het drijvende buitenzwembad van een heerlijke borrel terwijl je uitkijkt over de Amstelveense Poel, naast het raadhuis. Heb je na het borrelen zin gekregen in meer, dan geniet je bij ons ook van diverse BBQ-arrangementen en heerlijk eten.

Feesten en Partijen
IMG_7825

Kom je borrelen op onze feestelijke locatie in Amstelveen?

Niet alleen borrelen doe je als de beste bij ons in Amstelveen. Geniet van een heerlijk dagje suppen voorafgaand aan de borrel, of kies bijvoorbeeld voor een andere actieve activiteit. Dan kun je weer een borreltje extra drinken! Wil je meer dan gezellig borrelen, bekijk dan de wijnproeverij die we bij ons in Amstelveen aanbieden. We zijn enorm trots op onze unieke en fijne locatie. We hebben een ruimtelijke maar intieme locatie gecreëerd waar we tot wel 150 personen kwijt kunnen. Daarom is onze locatie tevens erg geschikt als trouwlocatie of voor een familiefeest.

Reserveer een plekje om te genieten

Kom jij borrelen bij Poel’s Up in Amstelveen, verzeker jezelf dan van een plek door voorafgaand aan je bezoek te reserveren! Zo weet je zeker dat je geniet van een mooi plekje. Heb je vragen over onze locatie, de activiteiten of het eten en drinken? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@poelsup.nl of bel naar 020-3090344. We helpen je graag!

DSC_0801