✔ Unieke locatie aan de Amstelveense Poel
✔ Brede keus aan activiteiten
✔ Enige drijvende buitenzwembad van Nederland

Wil jij een bijzonder familiefeest organiseren op een unieke feestlocatie in Amstelveen? Poel’s Up is een bijzondere feestlocatie gelegen aan het water en aan de rand van het bos. Wij helpen je graag met het organiseren van een familiefeest dat helemaal aansluit op jouw wensen. Geniet bijvoorbeeld van een speciaal arrangement met lekkere hapjes en drankjes en vier je feest geheel zonder zorgen! Op onze locatie is plek voor groepen tot wel 150 personen. Zo geniet je samen met de hele familie van een geweldig familiefeest in Amstelveen.

Bedrijfsuitje
thumbnail_IMG_8350

Een unieke locatie voor jouw familiefeest in Amstelveen

Wanneer je bij Poel’s Up aan De Poel van Amstelveen een familiefeest organiseert, geniet je natuurlijk bovenal van de prachtige en unieke locatie. Wil je niet alleen genieten van een geweldig familiefeest in Amstelveen, maar voorafgaand ook andere activiteiten beleven? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze BBQ-events, kies ervoor om samen te gaan suppen of geniet van een duik in ons zwembad. Er is genoeg te doen om samen met de familie een dag vol pret te beleven. We verzorgen bijvoorbeeld ook heerlijke bierproeverijen! Bij de bierproeverij krijg je vijf speciaalbieren, inclusief bijpassende snacks.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wil jij graag een familiefeest organiseren? Of juist een zakelijk event? Laat je gegevens achter en onze medewerkers nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken via 020-3090344 of door een e-mail te sturen naar info@poelsup.nl. Reserveren kan ook via onze website.

DSC_0801