Bij de feestlocatie Poel’s Up aan het water in Amstelveen is elk feest een groot succes! Of je nu een klein feestje of groot feest, een familiefeest of vriendenborrel wilt houden, onze feestlocatie is geschikt voor alle soorten feesten en partijen. Ben je met een klein groepje of juist een grote groep van meer dan 100 man? Het maakt niet uit, wij hebben de ruimte voor zowel kleine als grote gezelschappen. Onze unieke feestlocatie in Amstelveen aan het water is erg ruimtelijk, maar ook met kleine groepen blijft het een intieme setting.

Een veelzijdige feestlocatie in Amstelveen

Wij zorgen voor een lekker plekje op ons terras of bij de bar waar jij je gasten kunt ontvangen. We voorzien je hierbij van heerlijk eten en drinken, zoals kleine borrelhapjes tot een uitgebreide lunch of een BBQ-arrangement. Tenslotte kunnen we je evenement aanvullen met diverse activiteiten die plaatsvinden op of om De Poel. Ga bijvoorbeeld met het gezelschap genieten van een wijnproeverij. Voor de actievere groepen is het ook mogelijk om te suppen!

De voordelen van onze locatie

Door te kiezen voor onze prachtige feestlocatie in Amstelveen aan het water geniet je van verschillende voordelen:

  • We zijn een bijzondere feestlocatie in Amstelveen, aan het water en aan de rand van het bos.
  • Geniet van lekkere en passende hapjes en drankjes.
  • Je kunt gratis parkeren.
  • Mogelijkheid tot allerlei activiteiten.
  • Geheel verzorgd event, vier je feest zonder zorgen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je interesse om je feest, zoals een familiefeest, bij de feestlocatie Poel’s Up te houden aan het water in Amstelveen? Laat hieronder je gegevens achter en onze medewerkers nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie, vul het reserveringsformulier in of bel naar 020-3090344.