ZWEMMEN SUPPEN & EXPEDITIE

ZWEMMEN (vanaf 1 juni 2020)

Helaas is het niet meer mogelijk om zomaar op de bonnefooi binnen te lopen en te komen zwemmen. Het buitenzwembad van Poel’s Up is vanaf 1 juni alléén toegankelijk met een reservering van een tafel of te zwemmen in bepaalde gereserveerde tijdsblokken! Een kaartje kost € 5,50 en je kunt dan alléén in dat tijdsblok zwemmen.

Vol is vol!

Het buitenbad is geopend tot 15 september 2020. Alleen met heel slecht weer is het zwembad gesloten. Op onze website staan altijd de actuele openingstijden.

Reserveren

SUPPEN (mogelijk vanaf 8 mei 2020)

Suppen, ook wel stand-up paddling (SUP) genoemd, is de nieuwste trend op het gebied van watersport. Het enige wat je nodig hebt, is een groot golfsurfboard en een peddel. Je peddelt staand op je board, relaxt over het water. SUPersimpel!

Losse verhuur (vanaf 10 jaar en met zwemdiploma A + B):

Tarieven: 60 minuten
Supboard plus peddel € 15,50
Life jacket Verplicht
Wetsuit spencer € 5,-

 

Reserveren of 020-3090344

BEGINNEN MET SUPPEN (vanaf 8 mei 2020)

Stand Up Paddling basis , een leuke activiteit voor het hele gezin! € 20,- p.p.

Tijdens de les ontvang je de basis instructies van het suppen. Denk aan houding, bochten draaien en opstaan. (Duur 1,5 uur)

Vanaf 10 jaar met zwemdiploma A en B

Tijdens de suplessen geven wij je tips om snel en veilig te kunnen Suppen. Je krijgt van Poel’s Up materiaal en wetsuits

 

Op aanvraag: vanaf minimaal 6 personen
Reserveren

KRUIDENTOCHT € 24,50 

Aan de hand van het boek ‘kruidentocht’ op ontdekkingstocht rondom de Amstelveense Poel!

In je rugzakje zitten allemaal lekkernijen en wat te drinken. Wie heeft welke kruiden meegenomen?

Inhoud van het Expeditie kruidentocht tasje:

  • Kruidentocht boek
  • Loepje om te onderzoeken
  • 2 Fristi’s en 2 flesjes water
  • 4 zoetige snacks
  • 4 gezonde snacks
  • Voucher voor een waterijsje naar keuze
  • Diverse folders van Poel’s Up 

Reserveren

BOOTCAMP

Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier voorop staat. Onder begeleiding van een personal trainer ga je effectief aan de slag en haal je snel je persoonlijke doelen.  Onze bootcamp bestaat uit afwisselende oefeningen waarbij je je hele lichaam traint. Je werkt aan je conditie, doet rek-, strek- en spieroefeningen en daagt jezelf uit.  In de buitenlucht trainen is gezond, ontspannen en leuk! Helemaal in een prachtige omgeving als het Amsterdamse bos. Deze activiteit is te reserveren vanaf 6 personen en kost € 12,- p.p.

Reserveren

 

EXPEDITIE KRUIDENTOCHT

Nieuw bij Poel’s up dit seizoen: Het expeditie kruidentocht tasje! Wie ons al langer kent weet dat wij de Kruidentocht organiseren. Aan de hand van het boek ‘kruidentocht’ ga je samen met je gezin op ontdekkingstocht rondom de Amstelveense Poel. Leuk met het hele gezin! Welke kruiden vinden we? Zijn ze eetbaar of geneeskrachtig? Je kunt het allemaal terugvinden in het boek dat je van ons hebt gekregen! In je rugzakje zitten allemaal lekkernijen en wat te drinken, zo kunnen jullie tussendoor even een pauze nemen en genieten van de omgeving en de natuur. Wie heeft welke kruiden gevonden en meegenomen? Laat het ons weten door een foto te maken van je buit, stuur deze foto door naar info@poelsup.nl en aan het eind van elke maand kiezen wij een winnaar uit! De winnaar krijgt een leuke verassing van ons.

Minimaal 24 uur van te voren bestellen. Benieuwd of wij nog tasjes over hebben voor vandaag? Geef even een belletje en wij kijken naar de mogelijkheden!