Shiftleader Poel's Up

Vacature: Shiftleader Poel’s Up
Functie: Shiftleader Poel’s Up
Werkgever: Fun Center Amstelveen
Regio: Noord Holland
Geplaatst: 05-29-2019

Over Poel’s Up

Poel’s Up is een drijvend zwembad met horecavoorziening en meerdere leisure activiteiten. Met onder meer zwemmen en suppen, heeft het bedrijf een goede diversiteit van buitenactiviteiten voor zowel kinderen, jeugd en volwassenen. Het zwembad is in 2017 open gegaan. Het seizoen loopt van 1 april tot 30 september.

Shiftleader voor Poel’s Up

Kom jij ons team versterken bij een goed lopend seizoensbedrijf?

ALGEMENE INFORMATIE FUNCTIE: Shift Leader bij Poel’s Up

De shift leader, geeft leiding aan Poel’s Up tijdens een afgesproken shift. Een shift leader is de leider van de dag. Dat betekent dat hij/zij van alle zaken die spelen rond de bedrijfsvoering (personeel, producten, diensten, wet- en regelgeving, communicatie, administratieve organisatie (kasafdracht) en de bedrijfsmiddelen), de benodigde kennis in huis heeft en deze weet toe te passen en daar waar nodig kan verbeteren, zodat deze zijn afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen.

Wat doet de shift leader bij Poel’s Up?

 1. Geeft leiding aan de medewerkers gedurende een afgesproken dienst
  Jij zorgt er voor dat alle activiteiten in het bedrijf goed verlopen. Je hebt regelmatig contact met de verschillende medewerkers. Je hebt het overzicht en regie in de organisatie en weet overal wat van af. Je houdt je aan het beleid en de richtlijnen die je van de directie hebt gekregen. Bijvoorbeeld aangaande het bepalen van de personeelsbezetting, voorraadbeheer. Je geeft instructies aan het personeel. Je bent voor hen ook het eerste aanspreekpunt. Als bijvoorbeeld een reparateur gebeld moet worden of er klopt iets niet met een levering, dan kunnen ze bij jou terecht. Daarnaast pleeg je regelmatig overleg met collega’s en je leidinggevende. Je voert overleg over alle zaken die spelen rond de bedrijfsvoering: van akkefietjes tot zaken als up-selling, crossselling. Dit alles ter verbetering van het bedrijfsresultaat en de effectiviteit, efficiëntie van Poel’s Up.
 2. Het beheren van de financiële administratie (Kas)
  Je bent verantwoordelijk voor de kassa en de kasafdracht van jouw shift. Je zorgt voor een sluitende kastelling. Daarnaast dienen de reserveringen van de dag goed gecontroleerd zowel bij aanvang als bij afrekenen. Denk hierbij ook aan de financiële afhandeling van partijtjes en bedrijfsevents. Je onderhoudt contact met je leidinggevende mbt de administratie organisatie en bespreekt de kosten en omzet cijfers. Waarbij je dagelijkse rapportage aan de directie levert van de dagomzet op de afgesproken manier.
 3. Personeel begeleiden
  Je bent verantwoordelijk voor het motiveren, controleren, corrigeren van personeel. Als er problemen zijn, bijvoorbeeld een medewerker die vaak fouten maakt, dan praat je daarover met de betrokkene. Verder ondersteun je het werving en selectie proces.
 4. Plannen ontwikkelen/beleid opstellen
  Omdat je met beide benen in het bedrijf staat, weet je precies wat er speelt. Je hebt veel direct contact met de klanten en het personeel. Daardoor kun jij beoordelen of er verbeteringen nodig zijn op een bepaald terrein. Bijvoorbeeld of er een groot onderhoud nodig is aan het trampoline park en hoe een bepaalde maatregel de verkoopcijfers kan laten stijgen. Je bespreekt met je leidinggevende je inzichten. Je bepaalt in overleg met hen wat er aan diensten wordt uitbesteed, bijvoorbeeld promotie, ICT, et cetera.
 5. Contact onderhouden met je klanten
  Je krijgt regelmatig telefoontjes en bezoeken van klanten. Je helpt ze zo goed mogelijk met bestellingen, problemen, klachten en andere zaken. Tot je takenpakket behoort eveneens het verhogen van het aantal klanten die terugkeren en het werven van nieuwe klanten. Dat kan zijn via promotieacties, een mailing of een bezoek aan een potentiële klant (‘prospect’). Ook probeer je de merknaam van Poel’s Up te verbeteren door als toegankelijke en enthousiaste hostess op te treden.
 6. Schoonmaak taken
  • Verantwoordelijk voor het reinigen van in en rond de faciliteit
  • Opruimen na klanten en schone werkplek.
  • Afwassen van glaswerk en gebruiksvoorwerpen na elk gebruik.
  • Zorgt voor een schone werkplek door vegen, stofzuigen, afstoffen, reinigen van glas deuren en ramen, enz. indien nodig.
  • Zorgt ervoor dat toiletartikelen en benodigdheden niet opraken van de voorraad.
  • Uitvoeren van alle andere taken, die hem/haar door de facility center manager wordt op gedragen

Belangrijke eigenschappen/functie-eisen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting hotel-, facilitair- of communicatiemanagement.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als all-round medewerker of leidinggevende in de entertainment-, leisure- of horecasector.
 • Kennis van sociale wetgeving, financieel management en veiligheids- en preventiesystemen
 • Je werkt resultaatgericht, bedenkt innovatieve ideeën en houdt altijd de kosten in het oog.
 • Organiseren zit je echt in het bloed, net als vlot communiceren.
 • Je bent positief ingesteld en kunt goed met onvoorzienbare omstandigheden omgaan.
 • Ruime kennis en ervaring met Microsoft Office applicaties, met name Word en Excel
 • Energieke, enthousiaste en positieve instelling
 • Aantoonbare leidinggevende en organisatorische capaciteiten
 • Stressbestendig en accuraat
 • Alert en daadkrachtig
 • Beschikking over eigen vervoer
 • Woonachtig binnen een straal van maximaal 30 minuten enkele reis van het Fun Center Amstelveen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling
 • Tevens beschikbaar in de weekenden en op feestdagen indien de situatie erom vraagt

Wat biedt Poel’s Up jou?

 • De functie is op basis van 32 uur per week, Evt. Part-time voor minimaal 24 uur
 • Het betreft in eerste instantie een contract voor 6 of 12 maanden, doch bij gebleken geschiktheid en onveranderde bedrijfsomstandigheden behoort contractverlenging tot de mogelijkheden.
 • Werken in een leuk team in een hectische omgeving met informele open werksfeer
 • Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan
 • Passend salaris en indien van toepassing reiskostenregeling

Meer informatie
Voor meer informatie bekijk onze website www.funcenteramstelveen.nl & www.poelsup.nl of stuur een email naar: melissa@funcenteramstelveen.nl

Solliciteren?
Interesse om het sterrenteam van Fun Center Amstelveen te versterken? Solliciteer direct via onderstaande button.
NB. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld