✔ Unieke locatie aan de Amstelveense Poel
✔ Brede keus aan activiteiten
✔ Enige drijvende buitenzwembad van Nederland

Wil jij ook een dag genieten van suppen in de omgeving van Amsterdam bij het Amsterdamse Bos? Suppen wordt gezien als de nieuwste trend op het gebied van watersport. Wat je nodig hebt om te suppen bij het Amsterdamse Bos? Alleen een groot golfsurfboard een peddel! Zo ga jij binnen de kortste keren het water op in Amstelveen, omgeving Amsterdam. Het peddelen doe je staand op je board, zo drijf je in alle rust over het water terwijl je gebruik maakt van al je spieren! SUPer simpel!

Foto Sup

Kom jij suppen in de omgeving van Amsterdam bij het Amsterdamse Bos?

Vanaf 8 mei is het mogelijk om bij ons te komen suppen in de omgeving van Amsterdam. Het suppen is van oorsprong Hawaïaans. Hier werd het al in de jaren 60 gedaan, zodat de surfleraren hun lessers goed konden zien. Uiteindelijk kwam deze trend overwaaien naar ons kikkerlandje, waar we genoeg meren, rivieren en zeeën hebben om heerlijk te suppen. De Amstelveense Poel in de omgeving van Amsterdam is nu ook een Supwalhalla geworden, waar je heerlijk kunt suppen! Ook voor kinderfeestjes is suppen een echte aanrader. Naast suppen kun je bij onze feestlocatie ook terecht voor diverse andere activiteiten.

Verschillende suparrangementen

We bieden bij Poel’s Up verschillende arrangementen aan om te suppen bij het Amsterdamse Bos. Zo is het mogelijk om een supboard en een peddel te huren, indien nodig met een wetsuit, voor personen vanaf tien jaar met zwemdiploma A en B. Ben je nog niet helemaal thuis in het suppen? Geen probleem! Kies dan voor het Stand Up Paddling basispakket. Hierbij krijg je anderhalf uur lang de tijd om een expert op het gebied van suppen te worden. Je krijgt onder andere uitleg over de theorie de veiligheidsregels, handige tips en tricks, je leert hoe je moet zitten en staan en hoe je snelheid en bochten moet maken. De les is te boeken vanaf een minimumaantal van acht personen en vanaf acht jaar.

Sup feestje

Reserveer nu een dag om te suppen

E-mail voor informatie over suppen in omgeving van Amsterdam bij het Amsterdamse Bos naar info@poelsup.nl. Natuurlijk is bellen ook altijd mogelijk. Je bereikt ons via 020-3090344. Weet je al helemaal zeker dat je wilt gaan suppen? Vul dan makkelijk en snel het reserveringsformulier in. Ben je niet zo fan van suppen? Bekijk dan eens onze andere leuke activiteiten!