✔ Unieke locatie aan de Amstelveense Poel
✔ Brede keus aan activiteiten
✔ Enige drijvende buitenzwembad van Nederland

Jouw bruiloft is een speciale dag die je nooit meer vergeet, daar hoort een net zo speciale trouwlocatie in Amstelveen bij! Bij Poel’s Up geniet je van een intieme en ruimtelijke officiële trouwlocatie met een uitzicht op de kerktoren van Bovenkerk. Vanaf de bar heb je een fantastisch uitzicht over de hele Poel, waar het enige drijvende zwembad van Nederland in drijft. Bij onze trouwlocatie in Amstelveen geniet je optimaal van deze speciale dag.

Bedrijfsuitje
thumbnail_IMG_8350

Een bijzondere dag beleef je op onze trouwlocatie in Amstelveen

Wanneer je ervoor kiest om te trouwen op onze trouwlocatie in Amstelveen, dan heb je verschillende mogelijkheden. Willen jullie graag dat het eten en drinken geregeld wordt, dan zorgen wij voor passende en heerlijke gerechten of hapjes. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een compleet en uitgebreid BBQ-arrangement. Bij Poel’s Up zijn we een expert op het gebied van heerlijk borrelen, dus ook hierover hoef je je geen zorgen te maken.

Geniet van een bijzondere en zorgeloze dag

Wij zijn altijd bereid om mee te denken over de aankleding van de feestlocatie en specifieke wensen te realiseren. Je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We organiseren trouwfeesten tot een maximumaantal personen van 150 mensen. Wil jij trouwen op onze fantastische trouwlocatie in Amstelveen? Neem contact met ons op via 020-3090344 of door een e-mail te sturen naar info@poelsup.nl.

DSC_0801