Zakelijk

Bedrijfsborrel, feest, teambuilding of afdelingsuitje?
Bij Poel’s Up bieden we de gelegenheid om op een unieke locatie in Amstelveen een passend bedrijfsevenement te organiseren. Van kleine lunches tot grotere bedrijfsfeesten: we bieden de faciliteiten om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. Onze locatie is eenvoudig te bereiken en geschikt voor events tot 150 personen. Daarbij regelen we natuurlijk ook het eten en drinken. We bieden passende catering op maat en we serveren het waar en wanneer je dat wilt.
Een simpele of juist een uitgebreide lunch? Of verwelkomen we het team met een borrel of BBQ? Alles is mogelijk. Tenslotte kunnen we bedrijfsfeest of teamuitje ook originele activiteiten op en rond Poel’s Up verzorgen. Wij bieden veel activiteiten zelf aan of werken daarbij met partners die gespecialiseerd zijn in teambuilding.
Wij hebben goede wifi en parkeren is altijd gratis.
Een BBQ organiseren wij voor groepen van 15 – 150 personen. We bieden heerlijke standaard BBQ’s aan, maar kunnen de catering ook geheel op maat aanbieden.
Ook is Poel’s Up de ultieme borrel locatie. Met het zwembad waan je je even in het buitenland bij Poel’s Up. Wil je je gasten verwelkomen met een funky cocktail en helemaal in thema, alles kan, we vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek!
Mail voor het aanvragen van een event, of informatie naar info@poelsup.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 020-3090344

FEESTJE? COMBINEER JE FEEST MET EEN LEUKE ACTIVITEIT

Bijvoorbeeld:

SUPPEN en BOOTCAMP met borrel en BBQ (minimaal 10 personen max 60 personen)

Voor een prijsopgave mail naar info@poelsup.nl

Ben je mentor, begeleider, aanvoerder, leraar of directeur van een basis-, middelbare school of andere jeugdinstellingen, vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.