Zwemmen & Suppen & Kano’s

ZWEMMEN

Het buitenzwembad van Poel’s Up is vanaf opening alléén toegankelijk in combinatie met een reservering van een tafel! Het zwemkaartje € 6,- en je kunt dan alléén in dat tijdsblok zwemmen. Vol is vol!

Het buitenbad is geopend tot 15 september 2023. Alleen met heel slecht weer is het zwembad gesloten. Om te zwemmen is reserveren niet nodig, je kunt gewoon komen en een polsbandje kopen. Om te suppen of kanoën wel! Gerbuik de link om te reserveren. 

Reserveren

SUPPEN 

Suppen, ook wel stand-up paddling (SUP) genoemd, is de nieuwste trend op het gebied van watersport. Het enige wat je nodig hebt, is een groot surfboard en een peddel. Je peddelt staand op je board, relaxt over het water. SUPersimpel!

Suppen komt oorspronkelijk uit Hawaï. Hier gebruiken de surfleraren al sinds de jaren zestig surfboards om staand hun surfleerlingen in de gaten houden. Suppen werd pas echt populair nadat verschillende celebs als Matthew McConaughey, Jennifer Anniston, Rihanna en Cameron Diaz suppend werden gespot. Na Amerika sloeg de trend ook over naar Nederland. Met al onze grachten, rivieren, meren en de zee zijn we ook een ultiem supland. De Amstelveense Poel is daar nu aan toegevoegd!

Mail voor het aanvragen van een event, of informatie naar info@poelsup.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 020-3090344

Losse verhuur (vanaf 10 jaar en met zwemdiploma A + B):

Tarieven: 60 minuten
Supboard plus peddel € 16,50
Life jacket Verplicht
Wetsuit spencer € 5,-

Reserveren

BEGINNEN MET SUPPEN:

Stand Up Paddling basis , een leuke activiteit voor het hele gezin! € 22.50 p.p.

(Duur 1,5 uur)

(Vanaf 8 jaar met zwemdiploma A en B)

Tijdens de suplessen geven wij je tips om snel en veilig te kunnen Suppen. Je krijgt van Poel’s Up materiaal en wetsuits

  1. Eerst geven wij je op het droge de theorie over het gebruik van het board en de peddel.
  2. Veiligheid en regels Poel’s Up
  3. Het water op
  4. Gebruik Peddel in de praktijk
  5. Van zitten naar leren staan op het board
  6. Gewenningsoefeningen
  7. Snelheid maken en recht uit blijven varen
  8. Bochten leren maken

Op aanvraag: vanaf minimaal 8 personen
Reserveren

KANO’S

Wij hebben vier prachtige twee persoon kano’s. Heerlijk met de zon op je neus met je dochter of zoon in de kano. Voor € 18,50 een geweldige leuke activiteit  met elkaar.

BOOTCAMP

Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier voorop staat. Onder begeleiding van een personal trainer ga je effectief aan de slag en haal je snel je persoonlijke doelen. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden maar staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Dan is bootcamp zeker wat voor jou! Onze bootcamp bestaat uit afwisselende oefeningen waarbij je je hele lichaam traint. Je werkt aan je conditie, doet rek-, strek- en spieroefeningen en daagt jezelf uit. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een saamhorige, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, elkaar meetrekt en samenwerkt. In de buitenlucht trainen is gezond, ontspannen en leuk! Helemaal in een prachtige omgeving als het Amsterdamse bos. Deze activiteit is te reserveren vanaf 6 personen en kost € 12,- p.p.

Reserveren